Quienes somos

Imagen eliminada.

Empresa familiar fundada el 1974 per Batiste Ebrí Pavia i Cinta Sans García. En l'actualitat la segona generació gestiona el dia a dia del restaurant amb nous horitzons i ganes renovades. Establiment ubicat a primera línia, amb vistes al mar i especialitzat en cuina mediterrània. Els Arrossos assorteixen la nostra carta, acompanyats d'altres plats de cuina internacional.

fumeral

 

Història. Ja fa molts anys, una barra de bar i una llar de foc, van representar el començament d'una esperança de vida i treball. Queden lluny aquelles carxofes rostides a la brasa a l'hivern, les costelles de xai, els peixos rostits amb oli i sal, i queden lluny els dinars del meu pare Batiste amb els amics, les safates de peix fregit de la barca de l'avi Masiano, els plats de pa amb tomàquet i pernil, acompanyats del porró de vi i de tants amics. Encara que per llei de vida alguns ja no hi són, estic content d'escriure tot això perquè a la meva manera he participat en totes aquestes vivències de bon fer. Tot això és un plaer recordar-........ Aquells records formen part de l'herència rebuda, i van ser fruit de la constància i de l'amistat.

En el  dia a dia l'equip del restaurant ,sota la direcció de Susanna  fan que tot surti endavant. La tercera generació està en marxa i esperem poder complaure'ls amb la il.lusió i l'hospitalitat que es mereixen.